Mali Hizmetler Uzmanları Derneği
ETKİNLİKLER

ABANT GÖLCÜK GEZİSİ (GÜNÜBİRLİK)

5 EYLÜL 2015 CUMARTESİ

Derneğimizce, üyelerimiz arasında birlik ve beraberlik, kaynaşma ve dayanışma ruhunun güçlendirilmesi amacıyla 05.09.2015 tarihlerinde gerçekleştirilmek üzere Abant Gölcük Birlik-Beraberlik Gezisi planlanmaktadır. Organizasyonla ilgili detaylı bilgiler aşağıdadır. Tüm meslektaşlarımızı söz konusu organizasyonda görmek istiyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

GEZİ PROGRAMI

Saat 07.30’da dernek merkezi önünden hareket. Gerekli molalar ve araç içi 8 çeşit sabah kahvaltımızın ardından Abant’a varış.

Abant’ta yürüyüş için serbest zaman. Profesyonel aşçı tarafından hazırlamış olan mangalda tavuk sucuk köfte garnitür salata ve meşrubattan oluşan öğle yemeğimizin ardından yine demleme çay ve meyve ikramı sonrasında göl kenarında kısa doğa yürüyüşleri yapabilir dileyenler faytonla gezinti yapabilir, ata binebilir…

Gölcük’e hareket. Göl etrafında yürüyüş ve fotoğraf çekimi için serbest zaman… Demleme çay ve meşrubat ikramı akabinde Ankara’ya hareket. Gerekli molalar ve otobüsteki ikramlarımla 21.30 sularında Ankara’ya varış.

ÜCRETE DÂHİL HİZMETLER

· Yüksek Model Özel tur araçları ile ulaşım

· Sabah kahvaltısı. (Araçta 8 çeşit kahvaltı)

· Profesyonel aşçılık hizmeti

· Öğle yemeği (Açık büfe mangal keyfi). Sucuk, köfte, tavuk (markalı) ,salata, meşrubat, demleme çay.

· Meyve İkramı

· Programda belirtilen geziler

· Araçta Kek İkramı

· Milli Park giriş ücretleri

· Profesyonel Aşçılık Hizmeti

· Profesyonel rehberlik hizmetleri

· Seyahat esnasında sıcak soğuk ikramlar

Geziye katılmak isteyenlerin katılım formunda belirtilen zorunlu alanları doldurmaları gerekmektedir. Son başvuru tarihi 1 Eylül Salı Günü akşam 24:00

Gezi fiyatı 85 TL olup, katılımcı sayısı ve tur kalkışını kesinleştirmek amacıyla katılımcı bilgileri turumuzu düzenleyen VES Turizme gönderilecek olup, tur tarihinden önce ücret ödemeleri tamamlanacaktır.

Ayrıntılı bilgi için:  Eda Evren DİZDAR Tel. No: 0506 131 93 76



ETKİNLİĞE KATILMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUNUZ.
Ad:  
Soyad:  
Kurum:  
Telefon:  
EPosta:  
Katılım Sayısı:    
Notunuz:
 
 
Katılım Listesi