Mali Hizmetler Uzmanları Derneği
Muhasebat Genel Müdürlüğü Ziyareti (BKMYS ve Kamu Harcama Süreci Eğitimi) Tüm Haberler

Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdür Yardımcısı Sayın Arif YILDIRIM Derneğimiz Yönetim Kurulunca 01.03.2018 tarihinde ziyaret edilmiştir. Görüşmeye Maliye Uzmanı (Proje Yönetim ve Koordinasyon Şubesi) Sayın Nevzat KILIÇ'da katılmıştır.

Ziyarete Genel Başkan Bahri AKGÜL, Genel Sekreter Hakan AĞA, Sivil Toplum ve Kamu Kurumlarıyla İlişkiler Koordinatörü Murat KIZILIRMAK, Eğitim ve Yayın Koordinatörü Eda Evren DİZDAR ve Yönetim Kurulu Üyemiz Yunus SOĞANCI katılmıştır.

Muhasebat Genel Müdürlüğü’nün katılım ve destekleriyle 13-17 Şubat 2018 tarihleri arasında düzenlenen “BKMYS ve Kamu Harcama Süreci Eğitimi” hakkında değerlendirmelerde bulunulmuş ve eğitimle ilgili olumlu geri dönüşler alındığı Muhasebat Genel Müdürlüğü yetkilileri tarafından ifade edilmiştir.

Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Sisteminin geldiği aşama ve planlanan faaliyetler hakkında  istişarede bulunulan görüşmede, Derneğimiz tarafından düzenlenen eğitimde katılımcılar tarafından dile getirilen veya yazılı olarak iletilen sorunlara ilişkin hazırlanan rapor ve dokümanlar Sayın YILDIRIM’a sunulmuştur.

Muhasebat Genel Müdürlüğü Eğitim ve Sertifikasyon Daire Başkanı (Kesin Hesap ve İdare Payları Daire Başkan V.) Sayın Yusuf GEZBELİ de ziyaret edilmiş olup eğitimle ilgili değerlendirmelerde bulunulmuştur.

Derneğimizle Muhasebat Genel Müdürlüğü arasında işbirliğinin devam ettirilmesi konusunda fikir birliğine varılmıştır.

Sayın YILDIRIM, Sayın GEZBELİ ve Sayın KILIÇ’a Derneğimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz.