Mali Hizmetler Uzmanları Derneği
Kamu Harcama Süreci ve Mali Mevzuat Eğitimi Tüm Haberler

Derneğimiz tarafından, 07-13 Nisan 2019 tarihleri arasında 5 gün 6 gece süreli “Kamu Harcama Süreci ve Mali Mevzuat”konulu ücretsiz bir eğitimin ekteki program dahilinde düzenlenmesi planlanmaktadır.

Söz konusu eğitim programına, idarelerimizin strateji geliştirme, idari mali işler, insan kaynakları gibi birimlerinde görev yapan ve taslak eğitim programda yer alan konularla ilgili personelinin katılmasının faydalı olacağı düşünülmektedir.

Eğitim ihtiyacının daha net bir şekilde belirlenebilmesi ve sağlıklı planlama yapılabilmesi için eğitime personelinin katılmasını uygun görecek idarelerimizin ve katılımcı sayısının  bilinmesine gerek duyulmaktadır.

Bu nedenle, eğitime katılması uygun görülecek personele ilişkin bilgilerin (Ad, Soyad, kurum, telefon, e-posta, katılımcı yanında gelecek misafir bilgilerinin)15.03.2019 tarihine kadar aşağıdaki forma girilmesini talep etmekteyiz. Eğitim programımızın 200 kişiyle sınırlı olması planlanmaktadır. 

Ön başvurular değerlendirilerek eğitime ilişkin kesinleşen bilgiler talepte bulunanlara bildirilecektir.

Teşekkür eder, saygılar sunarız. 

MAHUZDER Yönetim Kurulu

Not: Eğitimin Antalya Belek SiamHotel’de yapılması planlanmıştır. Konaklama ve yemek giderleri çift kişilik odada kişi başı gecelik K.D.V. dahil 100,00 (Yüz) TL, tek kişilik odalarda konaklama için ise gecelik 150,00 (Yüzelli) TL olarak belirlenmiştir. 

https://siamelegancehotels.com/

 

Eğitim Programı İçin Lütfen TIKLAYINIZ.

Katılım Formu İçin Lütfen TIKLAYINIZ.