Mali Hizmetler Uzmanları Derneği
ETKİNLİKLER

YÜKSEK LİSANS

“Mali Hizmetler Uzmanları ve Uzman Yardımcılarının mesleki anlamda geliştirilmesi, yetkinleştirilmesi ve kapasitelerinin artırılması için gerekli desteğin sağlanması, uzman ve uzman yardımcılarının ihtiyaç duyduğu bilginin üretilmesi, derlenmesi ve sunulması ” faaliyeti kapsamında Derneğimiz ile Yıldırım Beyazıt Üniversitesi arasında imzalanan “Yüksek Lisans/Eğitim Protokolü” nün uzatılmasına karar verilmiştir.

Açılacak olan “Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi” programına katılmak isteyen üyelerimizin aşağıda linki bulunan kayıt formunu en geç 13.07.2018 tarihine kadar doldurmaları ve Eğitim ve Yayın Koordinatörümüz Eda Evren DİZDAR’a (evren.dizdar@gmail.com) bilgi vermesi gerekmektedir.

Tezsiz Yüksek Lisans Programı Bilgileri

1- Üniversite eğitim görevlilerince, mesai saatleri dışında (talebe göre) hafta içi veya hafta sonu verilecektir.

2- Eğitim Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nin Cinnah Caddesindeki yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.

3- Yüksek lisans program ücreti üç dönem için toplam 6.900,00 TL’dir. Bu tutarın 3.900,00 TL'lik kısmı Başvuru kabulü sonrası Kurum DÖSİM'ine tek seferde yatırılacaktır. Kalan 3.000,00 TL'lik kısım ise 3 taksitte alınacaktır. 

4- Eğitim programı 2018-2019 Akademik Yılında gerçekleştirilecektir.

5- Yüksek Lisans konusu tek program olup, “Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi” dir. Program; toplam 3 dönemde gerçekleştirilecek olup, ilk 2 dönemde toplam 10 ders verilerek, 3 üncü dönemde Proje Ödevi hazırlanacaktır.

6- Kayıt için ALES ve YDS şartı bulunmamaktadır.

7- Lisans mezuniyet notu 2.00 üzerinde olan başvurular değerlendirmeye alınacaktır.

 



ETKİNLİĞE KATILMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUNUZ.
Ad:
Soyad:
Kurum:
Telefon:
EPosta:
Katılım Sayısı:
Notunuz:
 
 
Katılım Listesi