Mali Hizmetler Uzmanları Derneği
Kamu Harcama Süreci ve Mali Mevzuat Eğitimi (01 Nisan - 07 Nisan Antalya) Tüm Haberler

Derneğimiz tarafından düzenlenecek olan “Kamu Harcama Süreci ve Mali Mevzuat Eğitimi” aşağıda belirtilen tarihler arasında yapılacaktır.                                                                                                                                                                             

Söz konusu eğitim programına, idarelerimizin strateji geliştirme, idari mali işler, insan kaynakları gibi birimlerinde görev yapan ve eğitim programında yer alan konularla ilgili personelinin katılması faydalı olacaktır.

 

OTELE GİRİŞ

OTELDEN AYRILIŞ

NOT

 

01.04.2019

Pazartesi

 

07.04.2019

Pazar

Otel giriş günü 01.04.2019 Pazartesi günü saat :14:00 da giriş yapılacaktır.

Otel çıkış günü olan 07.04.2019 Pazar günü saat 12.00’de odalar boşaltılacaktır.

Katılımcıların otele geliş-gidiş ve ulaşım planlarını buna göre yapmaları gerekmektedir. 31.03.2019 Pazar günü konaklama yapmak isteyen katılımcılar yine aynı fiyat üzerinden kalabileceklerdir. Otele girişlerde akşam yemeği, çıkışlarda öğle yemeği alınarak tamamlanacaktır.

 

 

Konaklama ve Eğitim Mekânı

Siam Elegance Hotels & Spa  Belek-ANTALYA

Fiyat:

  • İki kişilik oda veya isteğe bağlı olarak üç kişilik oda da konaklamak isteyen katılımcılar günlük kişi başı 100,00 TL ( YüzTürk Lirası) ödeyecektir.
  • Oda da tek başına konaklamak isteyen katılımcılar ise günlük kişi başı 150 TL (Yüz Elli Türk Lirası) ödeyecektir.
  • Ailesi ile gelmek isteyen katılımcılar için aynı şartlar geçerlidir. Eşler ve katılımcılar için konaklama ücreti kişi başı 100,00 TL ( Yüz Türk Lirası) olup, aynı odada iki yetişkinin yanında konaklamak şartıyla 6 yaşından gün almamış bir çocuk ücretsiz, 12 yaşından gün almamış olan diğer çocuklar %50 indirimli konaklayacaktır.

Ödemeler:

Konaklama ücreti katılımcılar tarafından otele girişte nakit ya da kredi kartı ile 6 gecelik paket program olarak ödenecektir. Harcırah ödemeleri katılımcıların çalıştıkları birim/kurum tarafından yapılacaktır. Konaklama ücretinin ödenebilmesi için fatura alınması zorunludur.

Konaklamaya Dair Ayrıntılar:

Bu bilgi oda rezervasyonlarının kesinleştirilmesi açısından gereklidir.

Eğitime Katılacak Tüm Katılımcılar;

  • Oda arkadaşlarını seçerek birlikte kalacak katılımcılar en geç 25.03.2019 Tarihi saat:17.00’a kadar selin.can@siyahkongre.com adresine elektronik ortamda mail gönderecektir. Aksi takdirde Firma tarafından yerleştirme işlemi giriş günü gerçekleştirilecektir.
  • Katılımcılar tek kişilik oda da yalnız başına konaklamak istediğini en geç 25.03.2019 Tarihi saat:17.00’a kadar selin.can@siyahkongre.com adresine elektronik ortamda mail gönderecektir. Aksi durumda kursiyerlerin iki kişilik odalarda konaklayacakları öngörülecektir.
  • Ailesiyle kalmak isteyen katılımcılar çocuk sayısıyla birlikte ailesiyle kalacağını mutlaka en geç 25.03.2019 Tarihi saat:17.00’a kadar selin.can@siyahkongre.com adresine elektronik ortamda mail gönderecektir.
  • Katılımcılar, kendilerini ziyarete gelen kişiler ile ilgili olarak Otel kurallarına uymak zorundadırlar.

Ödenen Ücrete Dâhil Hizmetler

Yiyecek ve İçecek:

Sabah Kahvaltıları (Açık Büfe), Öğle ve Akşam Yemekleri (Açık Büfe), Alkolsüz her şey dâhil konsepti, Minibar (Günlük olarak su ile doldurulur.)

Sportif Aktiviteler ve Diğer Hizmetler:

Kapalı Isıtmalı Yüzme Havuzu, Masa Tenisi, Disko ve Animasyon Showları, Aletli Jimnastik Salonu, Sauna, Türk Hamamı, Buhar Odası, Jakuzi, Odada Emanet Kasa, Kablosuz İnternet Bağlantısı.

Ücretli Hizmetler

Tenis Kortu, Tenis Ekipmanları (top-raket), bazı ithal içecekler, enerji içecekleri, sıkılmış meyve suyu, oda servisi (24 Saat), telefon, faks, çamaşırhane, Tenis Kortu aydınlatması, Bilardo, Bowling, Masaj, Peeling, Dükkânlar (Market, Hediyelik Eşya, Deri Mağazası, Butik, Fotoğraf Servisi, Kuaför/Berber), Sağlık Hizmeti, Bebek Bakıcılığı, Su Sporları

Ulaşım

Antalya Havaalanı - Otel ve Antalya Otogar – Otel transferleri;

Katılımcıların Antalya havaalanından ve Antalya otogardan transferleri minimum 6 kişi olmak şartıyla tek yön kişi başı 40 TL karşılığında Firma tarafından sağlanacaktır. Firma bunun karşılığında katılımcılara ulaşıma ait makbuz verecektir.

Dönüş Transferleri:

Dönüş transferleri yukarıda belirtilen merkezlere aynı şartlarda gerçekleştirilecektir.

KAYIT-TRANSFER İLETİŞİM

SİYAH KONGRE TOPLANTI HİZMETLERİ

SELİN CAN

0506 855 00 78

0312 468 08 85

Resmi Duyuru Yazısı için TIKLAYINIZ.

Eğitim Programı için TIKLAYINIZ.

Katılım Formu için TIKLAYINIZ.